bel ons
+32 492 08 08 08

Als u uw woning verhuurt, of reeds ervaring hebt in het verhuren van onroerend goed, dan hebt u wellicht ook ondervonden dat dit niet zo eenvoudig is. Er komt namelijk heel wat bij kijken. Wij helpen u graag met raad en daad, en hebben potentiële huurders in onze klantenbestand. Ook kennen wij de huurprijzen in onze buurt, uw regio, en handelen alle administratie CORRECT af.

Plaatsbeschrijving: Worden voornamelijk opgesteld bij het afsluiten van een huurovereenkomst, of voor de aanvang van werken, en hebben als doel een schriftelijke vaststelling te geven van feitelijke situaties. Een plaatsbeschrijving bij het afsluiten van een huurovereenkomst is bovendien verplicht sinds de gewijzigde huurwet van 25 april 2007 en dient als bijlage samen met de huurovereenkomst geregistreerd te worden. Wij maken voor u een zeer gedetailleerde plaatsbeschrijving op en nemen hierbij voldoende foto's, die door ons digitaal bewaard worden. Het is van groot belang om latere discussies te vermijden, en betwistingen uit te sluiten. Ook aan het einde van de huurperiode of na het voltooien van de werken, stellen we een vergelijkende plaatsbeschrijving op. Het tarief van de plaatsbeschrijving is afhankelijk van het onroerend goed, met een minimum van 360 euro plus 21% BTW, kosten zijn te verdelen tussen huurder en verhuurder.

Verhuur van onroerende goederen bestemd tot privé gebruik (de huurder is een natuurlijke persoon), hier wordt een ereloon gehanteerd van 1 maand huur plus 21% BTW.

Neem gerust vrijblijvend contact op met ons.Vul zo goed als mogelijk uw gegevens in

Gebruik Facebook

Recensies
Footer

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie.

Verdergaan

Blijf op de hoogte!