• Snelle service
  • 80% binnen de 2 maand verkocht
  • Veilige en wettelijke overeenkomsten
  • 24/7 bereikbaar via 0492 / 08 08 08
  • Extra vermelding op 7 portaalsites

Verhuren

Als u uw woning verhuurt, of reeds ervaring hebt in het verhuren van onroerend goed, dan hebt u wellicht ook ondervonden dat dit niet zo eenvoudig is.

Plaatsbeschrijving: Worden voornamelijk opgesteld bij het afsluiten van een huurovereenkomst, of voor de aanvang van werken, en hebben als doel een schriftelijke vaststelling te geven van feitelijke situaties. Een plaatsbeschrijving bij het afsluiten van een huurovereenkomst is bovendien verplicht sinds de gewijzigde huurwet van 25 april 2007 en dient als bijlage samen met de huurovereenkomst geregistreerd te worden.Wij maken voor u een zeer gedetailleerde plaatsbeschrijving op en nemen hierbij voldoende foto's, die door ons digitaal bewaard worden. Het is van groot belang om latere discussies te vermijden, en betwistingen uit te sluiten. Ook aan het einde van de huurperiode of na het voltooien van de werken, stellen we een vergelijkende plaatsbeschrijving op.Het tarief van de plaatsbeschrijving is afhankelijk van het onroerend goed, met een minimum van 400 euro plus 21% BTW, kosten zijn te verdelen tussen huurder en verhuurder.

Verhuur van onroerende goederen bestemd tot privé gebruik (de huurder is een natuurlijke persoon), hier wordt een ereloon gehanteerd van 1 maand huur plus 21% BTW.

Neem gerust vrijblijvend contact op met ons.

Graag wat meer informatie?

Bij het versturen van dit formulier ga je ook akkoord met onze privacy voorwaarden.

Verkopen

Je huidige woning verkopen of investeren in een nieuwe woning? Bekijk ons aanbod.

Verhuren

Een pand huren of verhuren? Correct Vastgoed helpt je verder.

Advies

Nood aan advies? Dan ben je altijd welkom in onze kantoren.

Blijf op de hoogte